Cei trei nigerieni au stat doar câteva zile la Zalău

„Sunt fotbalişti foarte buni, dar pretenţiilor lor sunt prea mari pentru potenţialul nostru”, a afirmat preşedintele Ioan Morar

Aduşi la FC Zalău la mijlocul săptămânii trecute, nigerienii Mohamed Lawal (atacant), Benjamin Koku (mijlocaş ofensiv) şi Ibrahim Jamibu (mijlocaş defensiv) au participat la câteva şedinţe de pregătire conduse de antrenorii Călin Pop şi Cristian Oros, iar duminică au evoluat în amicalul pe care formaţia zălăuană l-a susţinut la Dej, împotriva Unirii din localitate. Mijlocaşul Koku chiar a reuşit să marcheze unul dintre cele două goluri care au adus victoria zălăuanilor, preşedintele Ioan Morar fiind încântat de jocul fotbaliştilor de culoare. Din păcate, cei trei nigerieni nu vor rămâne la gruparea de la poalele Meseşului, pretenţiile acestora fiind prea mari. „Sunt fotbalişti foarte buni, dar pretenţiile lor sunt prea mari pentru potenţialul nostru. Avem un buget redus, în care trebuie să ne încadrăm. Mi-aş fi dorit mult să rămână la echipă, pentru că dacă am avea patru, cinci astfel de jucători am defila în campionat”, a declarat oficialul zălăuan care speră ca lotul echipei zălăuane să fie finalizat în mare parte până la finalul aceastei săptămâni. „Până la finalul săptămânii sper să reuşim să definitivăm lotul în mare parte, ca antrenori să-şi poată face programul de pregătire până la începerea campionatului”.
La echipă nu a rămas nici Ionuţ Holhoş, fost jucător la Sănătatea Cluj, acesta având oferte şi la echipe din Liga a II-a. În schimb, conducerea clubului a ajuns la o înţelegere cu Dorin Vălimăreanu, care a evoluat ultima dată la Sporting Roşiori, formaţie nou-promovată în Liga a III-a. În aceste zile vor ajunge la echipă şi câţiva fotbalişti tineri de la Universitatea Cluj, care, foarte probabil vor evolua în partida amicală pe care FC Zalău o va susţine miercuri, pe teren propriu, în faţa celor de la FCM Baia Mare, începând cu ora 10:30.
În amicalul de sâmbătă, FC Zalău s-a impus cu scorul de 2 – 0 în faţa Unirii Dej, cel de-al doilea gol fiind marcat de Alexandru Pop.

2 Thoughts to “Cei trei nigerieni au stat doar câteva zile la Zalău”

  1. Anonim

    Multumim primariei ca ei au taiat din buget si nu potaduce jucatori doriti de fc zalau rusine primariei

  2. Anonim

    iar vreti bani de la primarie? hai sictir cu fotbalul vostru de rahat

Leave a Comment